Vuonna 2020 valittu maailman kaunein koira on villakoira

Tiedät varmasti jo kuka on maailman kaunein koira… Koska se on tietysti sinun! Kaikesta huolimatta on kilpailu, joka järjestetään joka vuosi. Se on Westminster Kennel Club Dog Show, jonka aikana valitaan virallisesti vuoden kaunein koira.

Miten valitaan maailman kaunein koira?

The Westminster Kennel Club on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista koiraurheiluseuroista. Se perustettiin vuonna 1877. Joka vuosi kesäkuun aikana hän järjestää Madison Square Gardenissa New Yorkissa, yhden maailman tärkeimmistä puhdasrotuisille koirille omistetuista näyttelyistä. Se kokoaa yhteen yli 3 000 koiraa eri puolilta maailmaa koko kilpailuviikonloppuna. Koirat kilpailevat ykköspaikasta agility-, kauneus- ja tokokokeissa. Se on kauneuskilpailu Paras näyttelyssä joka valitsee joka vuosi maailman kauneimman koiran monien ehdokkaiden joukosta.

Siba valittiin maailman kauneimmaksi koiraksi vuonna 2020

Tänä vuonna Madison Square Gardenissa, Nuori musta Pennsylvania-villakoira Siba voitti kilpailun. Kolmen vuoden huipulla hän voitti siksi lähes 204 muuta kilpailua 19 eri maasta. Loistavassa rmusta-ebony obe, hänen moitteeton hoitonsa sekä hänen elegantti kävelynsä vaikuttivat tuomaristoon joka saattoi vain tunnistaa nuoren koiran moitteettoman suorituskyvyn. Siba voi olla ylpeä suorituksestaan vuodesta 2002 lähtien ei yhtään villakoira voitti palkinnon! Voitettujen lahjojen joukossa pieni koira on oikeutettu erityisesti hänelle suunniteltuun illalliseen Sardi’s, New Yorkin tunnetussa ravintolassa (ihmisille).

Ja koirasi kaikessa tässä?

Kilpailuista riippumatta, kaunein kaikista koirista sinun silmissäsi on piski! Yleensä kilpailevat koirat eivät käytä asusteita, koska tuomariston on nähtävä niiden kauneus mitä suurimmassa yksinkertaisuudessaan. Mutta jos haluat sisustaa koirasi ulkoasua tehdäksesi siitä entistä tyylikkäämmän, Pieniä käsintehtyjä tarvikkeita on yhä enemmän. Esimerkiksi, putiikki Oria & Guizmo jotka tarjoavat huivia ja jousia. Ihanteellinen lahja joululomalle tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen!

Koirien makuuasennot: löydä niiden merkitys!

Top 10 maailman kauneimpia koirarotuja