Top 10 metsästyskoirarotua

Päinvastoin kuin luulisi, metsästyskoirat eivät ole kaikki tehty samaan toimintaan: osoituskoirat ovat erikoistuneet höyhenriistan etsintään, koirat karvaista riistaa takaa ja terrierikoirat maanalaiseen kettujen ja mäyrien metsästykseen. Mutta varokaa, metsästyskoirat eivät ole vain metsästäjille! Ne ovat myös erinomaisia ​​seurakoiria. Tässä on valikoimamme 10 enemmän tai vähemmän tunnetusta, mutta uskomattoman rakastettavasta metsästyskoirasta.

1. Beagle

Kestävä ja uskomattoman kestävä, Beagle tunnetaan kuorestaan, joka kuulostaa a laulaa. Uskomattoman mukava ja erittäin seurallinen, tässä koirassa on kuitenkin ärsyttävää taipumus juosta karkuun niin pian kuin pystyy!

koiranpentu beaglen ilme
Krediitit: iStock

2. Brittany-spanieli

Poika eleganssi luonnollinen, sen herkkyys ja hänen herkkä ulkonäkönsä tekevät Bretagnen spanielista erittäin suositun koiran. Tämä metsästykseen soveltuva ja laajojen tilojen rakastaja on keskikokoinen koira, joka on myös erittäin seurallinen.

brittany spanielin pentu
Krediitit: iStock

3. Le Fox-terrieri

Aina hyvällä tuulella Fox-terrieri on pieni koira, joka on täynnä energiaa. erittäin leikkisä ja suojaavahän on lasten paras ystävä ja näyttelee roolia hälytyskoira. Toisaalta hänen kanssaan varo reikiä puutarhassa !

kettuterrieri koira makaa ruohoa
Tekijät: AHLN/Flickr

4. Weimarinseisoja

Alun perin Saksasta kotoisin oleva Weimarinseisoja on osoituskoira hämmästyttävä hohto ja uskomattoman dynaaminen. Erittäin hellä, tämä koira osaa olla lempeä ja kärsivällinen lasten kanssa ja hänen on ponnisteltava päivittäin menestyäkseen.

weimarinseisoja koiranpentu
Tekijät: Elvis Clooth/Pixabay

5. Le Golden Retriever

Tehokas ja viisas, Kultainen noutaja on erikoisuus: hän rakastaa vettä! Erittäin hyvä uimari, tätä uskollista ja herkkää perhekoiraa on käytetty pitkään noutaa pelin veden alla. Tämä energinen ja aina iloinen koira osaa kuitenkin kaiken: pelastuskoiran, palvelukoiran…

Krediitit: iStock

6. Englantilainen Springer

Luonteeltaan rauhallinen ja kiltti englantilainen springeri pysyy kuitenkin erityisen metsästyskoirina nopeasti. Erittäin hellähän haluaa elää jatkuvassa yhteydessä mestariinsa, eikä häntä siksi ole luotu asumaan ulkona.

englantilainen springerikoira
Luotto: onthegoTam/Pixabay

7. Englanninsetteri

Englanninsetterillä on metsästyskykynsä lisäksi fysiikka, joka on vähintäänkin epätyypillinen kauneutensa vuoksi. pilkullinen mekko. Erittäin ystävällinen, hän pitää lasten ja muiden koirien seurasta.

englanninsetterikoira
Tekijät: Angela/Wikimedia Commons

8. Amerikan kettukoira

Amerikkalainen kettukoira on a työkoira erittäin ahkera. Se on hyvin yksinkertaista, jos hän ei toimi, hän hermostuu! Hän on kuitenkin myös hyvin panostanut perhe-elämäänsä, koska hänellä on suloinen ja pehmoinen luonne.

amerikkalainen kettukoira koira
Tekijät: Ltshears/Wikimedia Commons

9. Cockerspanieli

Erinomainen noutaja ja riistanmetsästäjä, englantilainen cockerspanieli on myös upea seurakoira. Iloinen, älykäs ja hellä, hän on aina iloinen nähdessään mestarinsa ja viettäessään aikaa heidän kanssaan. Todella vähän onnen pallo !

cockerspanieli koira
Tekijät: Katrina_S/Pixabay

10. Le Griffon Korthals

Huolimatta luontaisesta metsästyssovelluksestaan ​​Griffon Korthals on koira, jolla on suuria karkkia, varsinkin lasten kanssa. Erittäin suojaava, hän osaa myös pelata roolia huoltaja täydellisesti.

chien griffon lyhyt kaula
Tekijät: CarolPtak/Wikimedia Commons

Lähde

Pidät myös:

5 urheilullisinta koiraa

10 parasta koirarotua, jotka rakastavat vettä… ja ovat erittäin hyviä uimareita!

Top 10 lammaskoirarodut

3 hyvää syytä poimia aina koirasi jätökset!

Koirien makuuasennot: löydä niiden merkitys!