Top 10 koiraa, joilla on maailman pisimmät korvat

Monet meistä pitävät hullua viehätystä koirissa, joilla on suuret korvat. Tämä ei vain anna heille uskomattoman söpöjä puolia, vaan ne myös muistuttavat meitä lapsuutemme pehmoleluista. Jos olet päättänyt ottaa askeleen ja adoptoida nelijalkaisen ystävän, mutta vannovat kalkkikorvaisten koirien nimeen, tässä on pieni opas, joka auttaa sinua tekemään valintasi.

1. Le Basset Hound

Lyhytjalkainen metsästyskoira, jolla on voimakas ja pitkänomainen runko, Basset Hound viettelee luonteeltaan. ystävällinen, suloinen ja seurallinen, erityisesti lasten ja muiden eläinten kanssa. Varustettu a erehtymätön tunnelma, hän voi viettää tuntikausia raitojen seuraamisessa väsymättä. Toisaalta se voi joskus näyttää itsensä jossain määrin itsepäinen. 1970-luvun televisiosarjojen fanit ovat tietysti huomanneet, että Columbon koira kuuluu Basset Hound -rotuun. Eläimellä oli myös erittäin omaperäinen nimi: ”koira”.

chien basset hound
Tekijät: Justin Beckley/Flickr

2. Saint-Hubertin koira

Saint-Hubertilla on suuri koira, jolla on roikkuvat korvat ja huulet. Itse asiassa tämä suuri metsästyskoira voi painaa enemmän kuin 50 kiloa ! Hänen tyylinsä, joka ei koskaan petä häntä, sallii tämän lempeän ja kärsivällisen koiran lähteä etsimään kadonneita henkilöitä. Lisäksi Saint-Hubert-koira ei juuri koskaan hauku. Hiljainen rotu, joka sopii ihmisille, joilla on melko rauhallinen ja huomaamaton luonne.

saint-hubertin koira
Tekijät: Gilliamhome/Flickr

3. Cockerspanieli

Kokkerspanieli on syntynyt metsästäjänä koira dynaaminen ja aina alkaen hyvä tuuli. Erittäin leikkisä ja hellä, hänen jatkuvaa innostusta on todellinen masennuslääke. Toisaalta tämä koira tarvitsee liikuntaa päivittäin ja viihtyy paremmin talossa, jossa on puutarha kuin asunnossa. Ihanteellinen koira niille, jotka haluavat harrastaa erilaisia ​​urheilulajeja. Sen läsnäolo voi kuitenkin myös auttaa stimuloimaan liikunnanhalua kodikkaammissa ihmisissä.

cockerspanieli koira
Tekijät: Katrina_S/Pixabay

4. Mäyräkoira

Pieni koira, jolla on pitkänomainen runko, mäyräkoira on uskomaton älykäs. Erittäin hellä ja erityisen pehmeä, se ei pysy yhtä energisenä. Toisaalta hänellä on joskus taipumus näyttää itsensä hallitsevahänen koulutuksensa on siksi oltava luja, vaikka hänen pureskeltavat kasvonsa yleensä saavat sinut sulamaan.

mäyräkoira koira
Krediitit: iStock

5. Beagle

Uskollinen ja aina iloinen, Beagle on erinomainen sekä metsästyskoira että seurakoira. Erittäin seurallinen et dynaaminen, hänen on ponnisteltava päivittäin pitkien kävelylenkkien aikana. Sen kyky haukkua, kun muukalainen tulee liian lähelle sen aluetta, tekee siitä erittäin hyvän hälytyskoira.

chien beagle
Tekijät: Pexels/Pixabay

6. Tanskandoggi

Kutsutaan myös tanskalainentämä koira onyksi maailman suurimmista koirista. Itse asiassa se voi mitata jopa 85 senttimetriä säkäkorkeudesta ja painaa enemmän 70 kiloa. Tämä lempeä jättiläinen on vaikuttavasta ruumiistaan ​​huolimatta uskomattoman hellä isäntiään kohtaan eikä hänellä ole aavistustakaan aggressiivisuudesta. Toisaalta hänen puolellaan suojaavaerityisesti lapsia kohtaan, voi saada hänet näyttämään hampaat uhan edessä.

Varmista siis ennen adoptiota, että pystyt pitämään hihnassa tukevasti kiinni, jos tanskandoggi lähtisi liikkeelle hetken mielijohteesta! On parempi välttää etukäteen, että sinua raahataan useita metrejä ilman, että pystyt pysäyttämään eläimen äkillisiä kiihotuksia.

hieno tanskalainen koira
Krediitit: iStock

7. Cavalier King Charles

Todellinen rakkauden keskittymä ja karkkia, Cavalier King Charles on täydellinen kumppani. Hienotunteinen mutta aina iloinen, hän vihaa pakottaa itseään ja osaa rauhoittua heti, jos hän tuntee isäntänsä olevan huolissaan. Erittäin järkevää, hän ei kestä huutamista ja väkivaltaa ja tarvitsee paljon hellyyttä. Kuuluisan Walt Disneyn elokuvateosten fani? Sitten olet heti tunnistanut ”Bellen” sarjakuvasta ”Lady and the Tramp”.

king charles cabalier koira
Tekijät: Alexas_Photos/Pixabay

8. Gordonin setteri

Tätä koiraa, jolla on musta ja ruskea turkki, käytetään usein osoittava koira. Lempeä ja rauhallinen, hän kokee a epäluottamus luonnollinen vieraita kohtaan, mikä tekee siitä erinomaisen vahtikoira. Todellinen urheilija voi juosta tuntikausia pysähtymättä. Lenkkeilijät voivat siksi säännöllisesti harrastaa harrastuksiaan tämän väsymättömän gordonsetterirodun seurassa.

chien setteri gordon
Tekijät: Markgrogers/Wikimedia Commons

9. Villakoira

Vilkas ja älykäs villakoira on a esimerkki tottelevaisuudesta. Hän on valmis tekemään mitä tahansa miellyttääkseen herraansa, ja hän pystyy oppimaan monia käskyjä osoittamatta liikaa vastustusta. Seurallinen ja onnellinen asuessaan, hän on myös koira järkevää joiden kanssa sinun tulee olla lempeä. Siksi hänen hahmonsa sopii hyvin melko zen-inhimilliseen temperamenttiin, mikä saa hänet tuntemaan olonsa todella rennoksi.

villakoira koira
Krediitit: iStock

10. Englantilainen Springer

Alunperin Brittein saarilta tämä spanieli on tunnettu metsästystaidoistaan. Jalkainen, hän on erityisen vankka ja säänkestävä. Varustettu a ystävällisyys harvinainen, varsinkin lapsia kohtaan, hän osaa sopeutua täydellisesti mihin tahansa perheeseen, kunhan pystyy ponnistelemaan tarpeeksi. Lisäksi pienten taaperoiden läsnäolo kotonasi antaisi hänelle luonnollisella tavalla päivittäin mahdollisuuden saada hänet harrastamaan kaikenlaisia ​​fyysisiä aktiviteetteja, jotka ovat hyödyllisiä myös hänen mielenterveydelleen.

englantilainen springerikoira
Luotto: onthegoTam/Pixabay

Olemme juuri ottaneet esittelyn eri roduille, jotka on valittu erityisesti sinulle. Siitä huolimatta on monia muita koiralajikkeita, joilla on tämä fyysinen ominaisuus. Kun puhutaan fysiikasta, katsokaa 6 koirarotua laskoksillayhtä hyvin kuin 11 pienintä koirarotua maailmassa.

Voidaksemme parhaiten tyydyttää toiveesi tietää kaiken koirakannoista tarjoamme sinulle myös luettelon, joka paljastaa 10 tyhmintä koiraa (tieteellisen tutkimuksen mukaan). Niille, jotka haluavat tutustua yksilöihin, joilla on todella tottelevainen luonne, erityisesti rakennuksissa asuville ihmisille, tässä on 8 tottelevaisinta koiraa yhtä hyvin kuin 6 koirarotua, jotka sopivat asumiseen. Ja lopuksi melko epätavalliseen huomautukseen, suosittelemme tutustumaan näihin 11 koiraa, joille uiminen ei todellakaan ole vahvuussamoin kuin 20 koirarotua, joiden olemassaolosta et luultavasti tiennyt.

Top 10 maailman kauneimpia koirarotuja

Top 10 vaarallisinta koirarotua maailmassa