Tästä syystä koirat haluavat haistella yksityisiä osiamme

Kun koira lähestyy meitä, ei ole harvinaista, että hän tulee suoraan haaraamme, ikään kuin tämä paikka houkutteli häntä vastustamattomasti. Ja vähintä, mitä voimme sanoa, on, että se on usein hyvin kiusallinen hetki. Ja hyvästä syystä meidän yksityisten osien oletetaan pysyvän… intiiminä! Mutta koiraystävämme eivät tiedä heidän aiheuttamasta epämukavuudesta. Se on vain heidän tapansa saada tietoa meistä. Selityksiä!

Tuoksuja, jotka kertovat paljon…

Olet ehkä jo huomannut, että koirien välillä on täysin normaalia haistaa perässä. Todellakin, kun kaksi koiraa kohtaa, ne liikkuvat vaistomaisesti pakaroita kohti sukulaisistaan ​​haistaakseen niitä.

Tuoksut, joita he löytävät sieltä, ovat niitä feromonit. Nämä ovat kemikaaleja, joita tuottaa rauhaset sijaitsevat kaikkialla kehossa nisäkkäät. Mutta nämä rauhaset ovat usein keskittynyt enemmän peräaukon ja sukuelinten alueelle.

Krediitit: iStock

Kiitos heidän uskomattomaksi hajuaisti, koirat voivat sitten ”lukea” feromoneja ja oppia näin paljon toisistaan. Itse asiassa jälkimmäisten avulla he voivat tunnistaa seksiä, ikä, mieliala et terveydentila koirasta kasvonsa.

Samoin he pystyvät havaitsemaan jos naaras koira on raskaana, jos hän on kuumeessa tai jos hän on kiimakierrossa (vastaa naisten kuukautiskiertoa).

Tapa tutustua

Kuten olet varmasti ymmärtänyt, kun koira tulee haistamaan yksityisiä osiasi, sen tarkoituksena ei ole saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi. Hänen tarkoituksensa on itse asiassa tervehtiä sinua ja tuntea sinut. Haista sinä niin palaa kättelemään samalla kun kysytään nimeäsi, asuinpaikkaasi ja mielialaasi tälle päivälle.

Voimassa, koirat käyttäytyvät ihmisten kanssa kuten muiden koirien kanssa. Siksi he eivät tiedä, että tämä innokkuus haistella ihmisten haaraa voidaan tulkita väärin.

koiran kuono
Krediitit: iStock

Lisäksi, apokriiniset rauhasetjotka tuottavat feromoneja, sijaitsevat pääosin tasolla kainalot ja vanhin poika ihmisessä. Tämä selittää, miksi koirat suuntaavat välittömästi näille alueille.

Suurin osa jotkut ihmiset herättävät todennäköisemmin huomiota koiria, koska ne aiheuttavat voimakkaita hajuja. Tämä koskee erityisesti niitä, joilla on juuri ollut seksiä, kuukautiset naisetmitkä ovat ovulaation aikanaWHO ovat juuri synnyttäneet tai kuka imettävät.

Pidät myös:

Luuletko, että koirasi heiluttaa häntäänsä vain ollessaan onnellinen? Mieti uudelleen…

Miksi koirat haistelevat meitä?

Miksi koirat pyörivät ympyröissä ennen kakkaamista?

5 tärkeää asiaa, jotka sinun tulee tietää tästä voimakkaasta koirasta

Tärkeimmät silmäsairaudet koirilla