9 tapaa osoittaa koirallesi, että rakastat häntä

Joka päivä kun tulet töistä kotiin, näet kuinka koirasi on onnellinen löytää sinut ja että olet hänelle kaikki kaikessa. Sinäkin rakastat piskiäsi koko sydämestäsi, mutta hän ei voi ymmärtää sitä, kun kerrot hänelle. Onneksi on tapoja näyttää se hänelle.

1. Kävelee

Kiinnitä erityistä huomiota koirasi käyttäytymiseen. Kun hän odottaa oven ulkopuolella, haukkuu tai vinkua, se voi olla sitähän haluaa lähteä kävelylle kanssasi. Todiste rakkaudesta varmasti, mutta se on ennen kaikkea välttämätön tarve. Ja mitä pidemmät kävelyt, sitä onnellisempi hän on!

2. Ruoka

Ruoki koiraasi kunnolla laadullinen eikä määrällinen, koska se voi sairastua. Ei liikaa eikä liian vähän ruokaa, muista löytää oikea annos ja erottaa ajat, jolloin koirasi on nälkäinen, ja ajat, jolloin se on vain ahmatti. Ja erityisesti, unohda halvat ruoat (kuten supermarketin kroketit), tämä voi vahingoittaa hänen terveyttään.

3. Päivittäiset sanat ja huomiot

Sinun tarvitsee vain olla jatkuvasti sivuuttamatta lemmikkiäsi ja puhua hänelle saadaksesi hänet tuntemaan olonsa rakastetuksi. Voit tervehtiä aamulla ja hyvää yötä illalla tai kertoa hänelle esimerkiksi päivästäsi. Hän ei ymmärrä mitä sanot hänelle, mutta hän näkee sense pistää silmään ja että hän on täysivaltainen perheenjäsen.

pehmoinen koira
Krediitit: iStock

4. Hyväilyjä ja halauksia

Aika ilmeistä eikö? Useimmat koirat rakastavat sitä! Jos koirasi laske hänen päänsä syliisise johtuu siitä, että hän haluaa sinun kutittavan häntä, joten päästä irti!

5. Pelit

Koirat tykkäävät leikkiä isäntänsä kanssa. Se viihdyttää heitä ja antaa heille mahdollisuuden seurustella. Pelaamalla hänen kanssaan piski näkee, että arvostat häntä.

6. Puhdas kulho

Aivan kuten me emme pidä syömisestä likaisesta lautasesta, koirat eivät pidä syömisestä likaisesta kulhosta. Joten yritä pese se mahdollisimman useintai jopa joka päivä. Koirilla on myös oikeus pieneen hygieniaan.

koiran kulho
Krediitit: iStock

7. Pidä huolta koristasi

Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, missä koirasi nukkuu (tyyny, sänky, kori jne.). Hänen on oltava paikassa talossa, joka on hänen täysin omistautunut ja joissa käytäviä ei ole paljon, jotta koirasi voi olla hiljaa. Kunnioita hänen tilaa ja hän on sinulle kiitollisempi.

Älä myöskään unohda pese kori säännöllisesti poistaakseen kaikki bakteerien, loisten tai virusten jäämät ja siten estääkseen häntä sairastumasta.

8. Koulutus

Vaikka tarvitset paljon kärsivällisyyttä antaaksesi hyvän koulutuksen koirallesi, tiedä se koulutus on todiste rakkaudesta. Näytä, että olet isäntä ja että koirasi on opittava tietyt säännöt, jotta voit asua yhdessä mielenrauhalla. Toisaalta koiraa ei saa satuttaa missään vaiheessa, vaikka se ei kuuntele tai tekisi jotain typerää.

9. Palkinnot

Osoittaaksesi, että arvostat sitä, mitä koirasi tekee hyväksesi, voit tehdä sen palkitse hänet herkullalelu tai iso halaus aina kun siihen tulee mahdollisuus.

Pidät myös:

Opi puhumaan koira: 7 koiran asennetta on tulkittu

15 merkkiä, jotka osoittavat, että koirasi rakastaa sinua

Miksi koirat nuolevat meitä? Mikä vaikutus terveyteemme?

Kuinka usein minun pitäisi pestä koirani?

5 asiaa, jotka sinun tulee tietää maailman parhaasta uimareista