7 parasta koirarotua, jotka näyttävät eniten susilta

Susi herättää pelkoa ja kiehtoo. Tämä monien legendojen villieläinlähde, jonka tiedetään elävän laumoissa ja ulvovan kuoliaaksi täysikuuiltaisin, on kotikoiran esi-isä. Siksi on ilmeistä, että näillä kaukaisilla serkuilla on samankaltaisuutta, ja tietyt rodut ovat enemmän kuin toiset. Jos olet intohimoinen susia kohtaan, mutta tiedät varsin hyvin, että et koskaan voi hankkia sellaista lemmikiksi, ole kiinnostunut näistä koirista, jotka näyttävät paljon heidän kaltaisistaan.

1. Siperianhusky

Tämä on susikoirien vertailukohta. the Husky on par excellence laumakoira, suden arvoinen jälkeläinen. Sillä on pitkä aika ja sitä käytetään edelleen rekikoira. Erittäin aktiivinen, tällä villin näköisellä koiralla on paljon rakkautta annettavana. Mutta varo, se vaatii päivittäistä liikuntaa ja korkealla tasolla. Lisäksi hän ei kestä yksinäisyyttä ja hänellä on taipumus olla vähän juokse pois.

Husky koira
Tekijät: JuniorMP/Pixabay

2. Alaskanmalamuutti

Malamuutti on suurempi kuin husky uskomatonta kestävyyttä. Se näyttää kaiverretulta kallioon. Lisäksi sen tiheä turkki ja vaikuttava suojaa sitä erittäin hyvin kylmältä. Tämä koira on erittäin hellä ja leikkisä täysin omistautunut herralleen. Se vaatii lujaa mutta kunnioittavaa koulutusta.

malamuutti koira
Tekijät: Carina Wicke/Wikimedia Commons

3. Le Tamaskan

Fyysisesti tämä koira on hyvin lähellä susia. Tamaskanilla on huskyn, malamuutin, saksanpaimenkoiran tai tšekkoslovakian susikoiran risteytys. urheilullinen fysiikka ja on varustettu a mahtavaa älykkyyttä. Hän haluaa oppia, mutta varo kiirettämästä häntä. Lisäksi sosiaalisesta luonteestaan ​​huolimatta hänellä on a vahva saalistusvaisto.

chien tamaskan
Tekijät: Allison Laing/Wikimedia Commons

4. Tšekkoslovakian susikoira

Issue d’un Saksanpaimenen ja Karpaattien suden risteytys, tämä koirarotu on yllättävä. Saarlosin susikoiran kanssa se on yksi kahdesta tunnustetusta kotimaisesta susikoirarodusta. Luonteeltaan epäluuloinen koira vaatii hyvää sosiaalisuutta ja lujaa koulutusta kanavoida metsästysvaistoaan ylikehittynyt. Toisaalta hänen uskollisuutensa herraansa kohtaan on poikkeuksellista.

Tsekkoslovakian susikoira
Tekijät: Sonja Pauen/Flickr

5. Pohjois-Inuitit

Legendan mukaan Pohjois-Amerikan inuitit olivat koirien ja susien välisten risteytysten alkuperä luoda tukeva, mutta tottelevainen työkumppani. Erittäin itsepäinen ja dynaaminenPohjoisen inuitit tarvitsevat elinympäristön, jossa he voivat harjoittaa itseään päivittäin, ja perheen, joka kunnioittaa heidän toiveitaan. Lisäksi ei ole harvinaista, että hän kärsiieroahdistus.

pohjoisen inuiittikoira
Tekijät: Northern Inuit Society/Wikimedia Commons

6. Saarloosin susikoira

alkaen a saksanpaimenkoiran ja suden risteytysSaarloosin susikoiraa pidetään a hybridi. vailla aggressiivisuutta, hänellä ei ole vaistoa hyökätä ja mieluummin pakenee, kun hän tuntee itsensä uhatuksi. Seurallinen ihmisten ja muiden koirien kanssa sen luonne muistuttaa enemmän lammaskoiraa kuin susia.

chien loup de saarlos
Tekijät: anaterate/Pixabay

7. Utonagan

Koira riittää ujo ja nöyrä, Utonagan on täydellinen kumppani koko perheelle. Hän rakastaa lapsia, mutta voi nopeasti pelätä äkillisten liikkeiden sattuessa on siksi pysyttävä valppaana. Erittäin tottelevainen, hän elää isäntänsä puolesta. Hänen energinen puolinsa tekee hänestä a erittäin leikkisä koira joka tarvitsee suuria tiloja.

Chien Utonagan
Kreditit: Tallenna YouTube/Autot ja koirat

Pidät myös:

Maailman 10 harvinaisinta koirarotua

5 syytä ÄLÄ adoptoi koiraasi lemmikkikaupasta

6 parasta sinisilmäistä koirarotua

Huonoimmat ja parhaat pelit pennullesi tai vanhemmalle koirallesi

Miksi koirani ei ole kiinnostunut leluistaan?