5 asiaa, jotka sinun tulee tietää maailman parhaasta uimareista

Vaikuttavan koiran ilmassa voisi luulla, että newfoundlandilainen kätkee tulisen luonteen, joka tekisi siitä vahtikoira ihanteellinen… Ja kuitenkin, se on täysin päinvastoin tälle rakastavalle ja rauhalliselle koiralle, joka hyödyntää kaikkia kykyjään vedessä ollessaan.

1. Hän on Kanadasta

Vaikea sanoa muuta tämän koiran nimen perusteella! Se olisi useista risteyksistä, mutta hänen sukupuunsa on edelleen vaikea määrittää tarkasti. Tiedämme kuitenkin, että hänen DNA:nsa yhdistää hänet Kultainen noutaja ja mastiffi. Tiedämme myös, että hänen kuvaustaan ​​vastaavia koiria kuvasivat uudisasukkaat jo 1800-luvulla.

2. Hän on vesikoira

Jos on jokin elementti, jossa Newfoundland on mukava, se on vesi. Se on todellakin ollut miesten käytössä jo pitkään kalastustyötäerityisesti verkkojen nostamiseksi.

Mutta alue, jolla hänen helppokäyttöisyyttään käytetään parhaiten, on hukkumisen pelastus. Tämä erinomainen hengenpelastaja on todellakin tunnustettu hänen tehokkuudestaan ​​näiden operaatioiden aikana.

3. Hänellä on nauhalliset tassut

Se on yksi niistä maailman parhaat uimakoirat, ja sitä varten hänellä on omaisuutta jaloissa. Nämä ovat itse asiassa webbed ja niiden koon ansiosta ne voivat uida nopeasti ja pitkälle ennätysajassa. Jos tähän lisätään, että hänellä on todellinen hengenpelastajan vaistoei ole yllättävää, että newfoundlandilainen on nykyäänkin yksi merellä pelastajien suosimista roduista.

Newfoundlandin ruskea pentu
Tekijät: iStock / sophiek_robertson

4. Hänen turkkinsa on vedenpitävä

Hänen hiuksensa ovat niin paksu että itse asiassa se tuskin päästää vesipisaroita läpi. Mikä on uusi voimavara uida nopeasti. Hänen tiheä turkki näin suojaa sitä ympäröivän ilman kylmältä ja jäiseltä vedeltä.

Värien puolella niitä on kolme. Siellä on tietysti noirmutta myös brun – joka voi vaihdella vaaleasta tummaan – ja mustavalkoinen. Tämä väri havaitaan helpommin Kanadassa.

5. Hellävarainen jättiläinen vaikuttavilla mitoilla

Helppo elää, rauhoittaalempeä, nöyrä, suojaava… Newfoundland kerää ilmaan ominaisuuksia, jotka voivat silti tehdä vaikutuksen. Aikuisena se voi todellakin painaa jopa a kuusikymmentä kiloa !

Siksi se on eläin, joka tarvitsee tilaa ja paljon kävelyä. Ja huomio: hän ei todellakaan pidä yksinäisyydestä ja tarvitsee ihmisen läsnäoloa, jotta ei kyllästy.

Pidät myös:

10 rauhallisinta koirarotua

Vesistöissä olevat bakteerit voivat tappaa koirasi!

10 parasta koirarotua, jotka rakastavat vettä… ja ovat erittäin hyviä uimareita!

9 tapaa osoittaa koirallesi, että rakastat häntä

Miksi koirat pyörivät ympyröissä ennen kakkaamista?