3 hyvää syytä poimia aina koirasi jätökset!

Elämässä on niitä, jotka poimivat sen heidän koiransa jätöksiä ja ne jotka eivät. Jos kuulut tähän viimeiseen ihmisluokkaan, tämä artikkeli on sinua varten 😉

Saadaksesi koiran jätepussit ilmaiseksi, mene kuntasi verkkosivuille ja etsi kaupungin asukkaille tarjoamien pussien jakelijat. Muuten niitä on mahdollista ostaa myös lemmikkikaupoista, supermarketeista ja verkosta.

1. Vältä ketään astumasta siihen

Tämä on ensimmäinen syy, mutta myös tärkein. Avoimesti, mikä voisi olla ärsyttävämpää kuin tajuta, varsinkin aamulla töihin lähtiessä, että kenkämme on täynnä m****. Pahinta, että laitoimme sen koko autoon. Tällainen tilanne voi kuitenkin tapahtua kenelle tahansa, myös koiranomistajille itselleen.

Mutta ei vain koirankakassa kävely ole erittäin epämiellyttävää, vaan se on myös Se voi olla vaarallista. Tämä voi todellakin johtaa putoamiseen, lisäksi jos on satanut ennen. Koiran kakka tulee tällöin erityisen liukasta ja voi aiheuttaa pyöräilijän tai jopa vanhuksen kaatumisen.

2. Taistele saastumista vastaan

Kyllä, koiran kakka on biohajoavaa, mutta ei, se ei ole hyväksi planeetalle. Toisin kuin meillä on tapana uskoa, koiraystävämme ulosteita ei pidetä ”vihreänä jätteenä”. Syy ? Kun ne jätetään luontoon, heillä on tapana saastuttaa ympäristöään, kaikkialla maassa, jolla ne lepäävät.

Itse asiassa nykypäivän kotikoiria ruokitaan lähes yksinomaan roskaruoka, kuten nappuloita, jotka sisältävät enimmäkseen yliprosessoituja elintarvikkeita ja jopa kemikaaleja. Koska tämä ruoka ei kuitenkaan ole luonnollista, sen tuottama jäte ei myöskään ole luonnollista. Puhumattakaan siitä, että koiran jätökset myös edistävät mikrobien lisääntyminen maassa.

koiran kakkaa
Laatit: Chalabala / iStock

Lisäksi se on hyvä tietää kakka ei hajoa niin nopeasti kuin luulisi. Todellakin, katsokaa vain aikaa, joka kestää, ennen kuin koiran kakka katoaa kokonaan jalkakäytävältä. Säästä riippuen tarvitaan yleensä useita päiviä tai jopa viikkoja.

3. Älä ota riskiä saada sakkoja

Harvat koiranomistajat tietävät sen, mutta koiran kakan keräämättä jättäminen on lain vastaista. Itse asiassa se ei ole suositus vaan pikemminkin a vaatimus. Siten, jos rikkomus havaitaan, omistaja riskeeraa vähintään 35 euroa amendejopa yli 400 euroa joissakin Ranskan kaupungeissa, kunnat määräävät sakon vapaasti.

Muut kaupungit ovat löytäneet erilaisen tavan saada koiranomistajat tietoisiksi kakan keräämisestä: ne vain pakotetaan maksamaan siivouskulut. Vielä muissa kaupungeissa, erityisesti Italiassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, testi ADN suoritetaan koirien jätöksille, jotka levisivät julkisesti. Siten syylliset löydetään ja heitä rangaistaan ​​helposti ilman, että he olisivat jääneet kiinni tekoon.

Hyvä tietää : Ranskassa ainoa paikka, jossa koiran jätöksiä sallitaan, ovat vesikourut, jalankulkijoiden risteyksiä lukuun ottamatta. Muualla julkisessa tilassa (puistot, jalkakäytävät, leikkikentät jne.) ne on noudettava.

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

5 erilaista huskytyyppistä koirarotua

Top 10 metsästyskoirarotua