10 rauhallisinta koirarotua

Koiran luonne riippuu ennen kaikkea hänelle annetusta koulutuksesta. Mutta joidenkin rodujen tiedetään edelleen olevan luonnostaan ​​rauhallisempia kuin toiset. Nämä 10 koiraa sopivat sekä lapsille että vanhuksille, ja ne ovat ihanteellisia seuralaisia ​​kaikille perheille.

1. Cavalier King Charles

Se on huomaamaton ja lempeä koira erinomaisin. Erittäin hellä, hän näkee vain isäntänsä. Aina hyvällä tuulella, Cavalier King Charles on kaikesta huolimatta herkkä koira, joka pystyy havaitsemaan ihmisessään surun tai ilon. Sen pieni ylimääräinen? Hän on pystyy rauhoittumaan välittömästi jos hän ymmärtää, että isännällä on muutakin tekemistä kuin leikkiä hänen kanssaan.

chien cavalier king charles
Tekijät: Alexas_Photos/Pixabay

2. Newfoundland

Kun näemme hänen vaikuttavan kehonsa, kuvittelemme, että tämä koira vie kaiken tilan talossa. Mutta se on legendaarinen ystävällisyys ja hänen rauhallinen luonnensa tekevät hänestä erittäin lempeän koiran. Erittäin ystävällinennewfoundlandilainen voisi uhrata henkensä pelastaakseen perheenjäsenensä, ja jopa joku, jota hän ei tunne.

newfoundlandin koira
Tekijät: Maximilliane/Pixabay

3. Le Shar-Pei

Tämä laskostettu koira on loistava lemmikki. Hän tietää missä hänen paikkansa on perheessä ja ei koskaan hae huomiota tekee typeriä asioita tai haluaa pelata jatkuvasti. Lisäksi se on a erittäin hyvä vartija joka ei epäröi suojella ihmisiä ja aluettaan.

shar pei koira
Tekijät: Black Mission/Wikimedia Commons

4. Le Golden Retriever

The Kultainen noutaja on yksi suosituimmista koirista. Hänen rauhansa ja hänen suuri suvaitsevaisuuserityisesti lasten kanssa, tee siitä lempeä ja hellä kumppani. Älykäs ja monipuolinen koirasitä voidaan käyttää sekä metsästykseen että sokeiden auttamiseen tai kadonneiden etsimiseen.

chien kultainennoutaja
Tekijät: Kaz/Pixabay

5. Tanskandoggi

Myös tanskandoggiksi kutsuttu tanskandoggi on koira, jolla on vaikuttava ruumiinrakenne. Tällä molosserilla on a kehittynyt suojavaisto, mutta hänelle on ominaista hänen rauhallinen ja hellä luonne. A hellä jättiläinenjotenkin.

hieno tanskalainen koira
Tekijät: Mickael BOYER/Wikimedia Commons

6. Le Greyhound

Tämä hieno ja tyylikäs vinttikoira on täysin vailla aggressiota. Hänet tunnetaan legendaarisesta rauhallisuudestaan ​​ja suuresta uskollisuudestaan. Erittäin nopeasti, se voi saavuttaa 70 km/hmikä tekee siitä erinomaisen metsästyskoiran.

chien vinttikoira
Tekijät: christina/Flickr

7. Basenji

Pieni koira, jolla on vankka ruumiinrakenne Basenji käytettiin mm afrikkalaisten heimojen opaskoira. Hänen erikoisuutensa? Se on erittäin puhdas ja kylpee päivittäin, kuin kissa. Erittäin hellä, hän on toisaalta varovaisia ​​vieraita kohtaan ja tuskin sietää yksinäisyyttä.

chien basenji
Luotto: 705847/Pixabay

8. Carlin

Pieni mutta vahva Mopsi on minimastiffi. Erityisen lempeä ja seurallinen luonne, hän rakastaa kaikkia. Ja hän rakastaa halauksia! Pieni ylimääräinen? Hän ei tarvitse paljon liikuntaa ja yleensä haluaa nukkua isäntänsä vieressä sohvalla.

mopsi koira
Tekijät: Alexandr Zhenzhirov/iStock

9. Pyhä Bernard

Vuoristo- ja pelastuskoira huippuluokkaa Saint-Bernard pidetään myös paras koiranhoitaja joka on olemassa lapsille. Huolimatta hänen pettämättömästä tyynestään, hän osaa valvoa ja pelotella vieraita. Ole varovainen, hän voi olla hieman itsepäinen!

Saint bernardin koira
Krediitit: iStock

10. Le Shih Tzu

Shih Tzu erottuu pitkistä, sileistä hiuksistaan. Ihanaa rauhallinen ja aina iloinen, hän osaa saada sinut hymyilemään kaikissa olosuhteissa. Erittäin rohkeahän on yksi niistä koirista, jotka eivät ymmärrä olevansa muita pienempiä ja jotka eivät epäröi puolustaa rakastamiaan.

shih tzu koira
Krediitit: iStock

Pidät myös:

20 koirarotua, joita et todennäköisesti tunne

10 parasta koirarotua, jotka eivät haise pahalle

11 parasta koirarotua, jotka haukkuvat vähiten

Pitäisikö sinun lohduttaa koiraasi, kun se pelkää?

Aivastaako koirasi innoissaan? Siksi !