10 lahjaideaa koirallesi

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, eikä sinulla ole vielä lahjaideaa koirallesi. Sinulle on yksinkertaisesti mahdotonta antaa uskollisen kumppanisi olla ainoa perheesi jäsen, jolla ei ole lahjaa puun alla. Korjaa tämä ottamalla inspiraatiota näistä 10 alkuperäisestä lahjasta, jotka saavat hiuspallosi värisemään onnesta!

1. Jouluherkut

Lomakauden aikana lemmikkikaupat ovat täynnä herkkuja, joista jokainen on herkullisempi kuin seuraava ja joka ilahduttaa koirasi makuhermoja. Mutta varo käyttämästä sitä väärin ruoansulatushäiriöiden välttämiseksi!

koiran herkkuja
Krediitit: iStock

2. Sadetakki

Ei, älä naura, sadetakki voi olla erittäin hyödyllinen koirallesi (ja myös sinulle). Ei vain se suojaa sitä huonolta säältä ja estää häntä sairastumasta (kyllä, koiratkin voivat vilustua), mutta lisäksi se säästää pitkiä kuivauskertoja, kun palaat kotiin sadepäivinä.

koiran sadetakki
Tekijät: Pezibear/Pixabay

3. Nappula-annostelija

Tiedätkö Pipolinon tai Kongin? Nämä ovat kaksi monista leluista, jotka toimivat myös nappuloiden tai herkkujen annostelijana. Periaate on yksinkertainen: työnnä nappula esineeseen ja aseta se maahan, koirasi eteen. Piskosi ymmärtää sen nopeasti, jos hän haluaa ruokkia, hänen on vieritettävä lelu maassa. Riittää, että aivot ja lihakset työskentelevät samanaikaisesti!

kroketit
Luotto: pzbasnik – Pixabay

4. Mukava kori

Miksei voisi hyödyntää joulun aikaa vaihda vanha vaurioitunut kori uskollisesta kumppanistasi? Anna hänelle kilpailuvuoteet, kaikki mukavuudet, niin hän on onnellisin koirista!

koiran makuukori
Krediitit: iStock

5. Saappaat

Talvella kävelyt tehdään usein lumessa. Estääksesi koirasi vaurioittamasta pehmusteitaan, tarjoa hänelle pieniä saappaita. Itse asiassa tassujen pitkäaikainen kosketus lumen tai jään kanssa voi aiheuttaa pahaa paleltuma tai halkeilu koirallesi. Ja älä häpeä kävellä näin, vaikka rekikoirilla on niitä!

koiran saappaat
Krediitit: iStock

6. Automaattinen pallonheitin

Tämä on ihanteellinen lahja koirille, jotka ovat täysin hulluja baballestaan! Laitat sen puutarhaan tai (isoon) olohuoneeseesi, opetat koirasi tuomaan pallon takaisin laukaisulaukkuun jokaisen heiton jälkeen ja siinä se! Varmista kuitenkin älä anna koirasi leikkiä yli 30 minuuttia kello 1, sen vaarallisen väsymisen kivun vuoksi.

shetlanninlammaskoiran lelupallo
Krediitit: iStock

7. Älykäs lelu

Koiraa tulee stimuloida päivittäin, sekä fyysisesti että älyllisesti. Kannustaakseen ajattelutaidot hiuspallostasi löytyy niin sanottuja ”älykkäitä” leluja. Nämä hauskat ja interaktiiviset pelit toimivat yleensä herkkujen kanssa.

älykäs lelukoira
Krediitit: iStock

8. Agilitykurssi

Jos kävelyt Fidon kanssa ovat hieman yksitoikkoisia, miksi et mausta niitä hieman esterata omistettu koirille. Agility on koiralaji, jossa koira kehittyy kurssilla isäntänsä ohjauksessa. Hänen täytyy kulkea tunneleiden läpi, tehdä pujottelua tai jopa hypätä esteitä, jolloin hän voi harjoitella ja pitää hauskaa samanaikaisesti.

australianpaimenkoira hyppää agilityä
Krediitit: iStock

9. Valoisa kaulakoru

Talvella päivät ovat lyhyempiä ja kävelylenkkejä tehdään usein pimeän aikaan. varten välttää kaikki tapahtumat, voit valita talutushihnan ja/tai valaisevan kauluksen. Siten, autoilijat näkevät koirasi kaukaamikä on todellinen tae lemmikkisi turvallisuudesta.

koiran panta
Tekijät: alexei_tm / iStock

10. Purulelu

On monia leluja, jotka mahdollistavat koirien hampaiden puhkeamisen. Tämä ei vain huvita heitä, vaan useimmat ovatkin varustettu pienillä tapeilla jotka poistavat hampaille pureskelun aikana kertyneen hammaskiven. Ei enää hammasharjatöitä!

pallo koira
Krediitit: iStock

Pidät myös:

3 ideaa alkuperäisiin peleihin eläimillesi

10 talven vaaraa, joista jokaisen lemmikin omistajan tulisi tietää

10 lahjaideaa eläinten ystäville

10 päivittäistä toimintaa, jotka lyhentävät koirasi elämää

miksi he pitävät päänsä ulos auton ikkunasta?